2646 nm elvehetetlen panorámás lakóövezeti építési telek

Az aukció jelenlegi állását megtekinteni illetve licitálni csak regisztrált felhasználóknak lehet. Regisztrálj, vagy ha van már fiókod, jelentkezz be!

Árverési tétel leírása

Újbuda változatos domborzatú dél- budai kerület, kiváló közlekedéssel, rendezett, fiatalos és előkelő lakónegyedekkel. Az ingatlan aszfalt úton megközelíthető belterületi építési telek, amely környezetében erdő, lakóházak találhatóak. A közvetlen szomszédságában húzódó természetvédelmi területnek köszönhetően a helyszínen megtartható privát szféra különös eleganciával vértezi fel az itteni otthonokat. Magyarország egyik legelőkelőbb lakónegyede. A környék infrastruktúrával jól ellátott, iskola, óvoda, játszóterek, sportolási, kirándulási lehetőségek a közelben. Az erdő közelsége miatt, kifejezetten ideális gyermekes családok részére. A telek örök panorámával rendelkezik. Az uralkodó széljárás miatt, itt a város rossz levegőjét szinte soha nem érezni. A telek hangulatát leírni nem, csak érezni lehet. Ez a telek a legmagasabban fekvő, még lakóövezetben lévő eladó telek. Az itt épülő lakóházak mindegyike örökpanorámával rendelkezik Budapestre, amely elvehetetlen a környék lakóitól. A terület korábban üdülőövezet volt, néhány éve sorolták át lakóövezetbe, azóta indult meg a környék fejlesztése, amihez a nagytelkes építési előírások különösen nagyvonalú, exkluzív védett magánszférát garantálnak az itt élők részére.

Az ingatlan közművei: Villany telken belül, gáz és telekommunikációs csatlakozás közvetlen a telekhatár elött, a víz közműre az alatt levő utcában lehet rákötni.

Építési övezet: Lke-3-XI-3 Kertvárosias, sziluettérzékeny hegyvidéki lakóterület

További részletek a Értékbecslésben és a Hasznosíthatósági tanulmányban.

Árverési előzmények

Az árverés véget ért

Auction failed because there were no bids
2023.09.18. 00:00Árverés elindítva